Ungdomsafdelingen

 

Sejlerskole 2018
  ⇐ ⇐ ⇐ Klik på billedet og læs!

Målsætning for arbejdet i Ungdomsafdelingen.
Læs målsætningen.   KLIK HER

Trænerpolitik for arbejdet i Ungdomsafdelingen.
Læs trænerpolitik.   KLIK HER

Efterfølgende AKTIVITETER er fra 2014 – 2017.

Referat fra planlægningsmøde 1. marts 2017.   KLIK HER

Ungdomsafdelingen går nye veje.
Se billeder fra informationsmødet / introdagen den 30. april.

 Wild med vand opdatering:
Første sejlads i går blev til +20 fremmødte, heraf 12 unge sejlere, hvor de fleste er nye sejlere.
Det blev en rigtig god start og alle kommer igen næste mandag. Flere forældre spurgte om deres familier kunne komme med og så benytte sig af muligheden for at spise med – det kan de.
Indtil videre er vi positive stemte for sæsonen

Introdagen var en rigtig god oplevelse. Erik skriver:
En rigtig flot dag med solskin 10-12 grader og sydøstenvind med 5-7 meter.

Der var et glad gensyn med joller, kammerater og vand. Der var nye sejlere med spændingen i blikket. En ny sejler skulle ind og have varmen i klubhuset og så ellers ud igen.
Det var en flot og rigtig god dag at starte sejladsen med.

I morgen mandag den 1. maj er vi klar med jollesejlads. Vi mødes omkring kl. 17. og gør jollerne klar. Efter sejladsen er der mad og drikke.


Ungdomsafdelingens nye ledere Troels Nørgaard og Erik Hansen vil i lyset af færre sejlerbørn og -unge afprøve en anderledes form og udvide tilbuddet til også at omfatte unge og voksne, som har lyst til at lære at sejle jolle og/eller kølbåd. 
Det begynder med et informationsmøde søndag den 30. april kl. 10.00
ved klubhuset i Gyldendal Havn.
Klik på billedet ⇑⇑⇑⇑⇑ og læs!

 

En orientering – status pr. medio maj 2015
Vi har knap nok fået gang i vores sejlsæson, men har allerede været på vandet to gange omend det i mandags var rigtigt møgvejr.
Sejlerne var ved godt mod, selvom de sejlede med udfordrende vendinger og med speedbådsfart.
Læs hele orienteringen. 
KLIK HER 

 

Ide- og planlægningsmøde.
Den 12. november 2015 holdt ungdomsafdelingen et klubmøde om ideer og visioner for det kommende år, 2016.
Alle de voksne omkring ungdomsafdelingen var inviteret, og vi fik besøg af klubkonsulent Leon Träger fra Dansk Sejlunion.

Se Finn’s oplæg til drøftelse. Meningen med oplægget var at fastholde det, der lykkedes godt i 2015 og tænke nye tanker og ideer, som kan tages med i programmet i sæson 2016.

<<<< Klik på billedet
og se oplægget.

Drøftelserne og Leon inspirerende indlæg førte til en række beslutninger om, hvad vi i sæson 2016 ville tage fat på.
Læs referat.  KLIK HER

 

Sommerlejr 2014
Fredag d. 22. og lørdag d. 23. august havde ungdomsafdelingen den årlige sommerlejr. Vejrudsigterne i tiden før sommerlejren lagde op til udfordringer til både nybegynderne og de øvede sejlere.
26 deltagere i en skøn blanding af sejlere, forældre og hjælpere havde et par pragtfulde døgn, hvor naturens luner var med til at styre programmet. Hele registeret fra solskin, fine varmegrader og let vind, hvor nybegynderne kunne tages med ud af havnen, til overskyet med jævn vind og regn og videre til styrtregn med hagl og op til 12 m/s, som holdt optimisterne til leg i havnen, men gav sejludfordringer til de øvede i såvel Zoom8’erne som de lånte Feva’er.
Udenfor havnen sejlede de øvede forskellige baner, mens nybegynderne sejlede smuglergods i deres optimistjoller og blev jagtet politi i kanoerne. Her gik den vilde jagt.
I lørdagens afsluttende fase blev kanoer og SUP-udstyr taget frem fra TORM aktivitetstrailer, og der blev leget og konkurreret på livet løs.
Det var trætte sejlere, som pakkede sammen og tog hjem efter en gang grill lørdag aften.
Se billeder fra Sommerlejr 2014. 

 


12-06-2014 Pinsetræf på vandet.

Ungdomsafdelingen havde arrangeret et pinsetræf på vandet.En tur omkring Venø var planlagt, men som alle ved, skal der vind i sejlene for at nå det på en hel dag. Desværre var vejret alt for fin og næsten ingen vind. Man nåede op til tappen på Venø til frokost, dog lidt sent, for det var HAVBLIK. Efter frokosten kom der en let brise der bragte sejlerne tilbage til havnen.

 

 

 

 

Hjemmeside for Gyldendal Bådlaug