Nyhedsmail af 27 JUN

Kære Alle,

Skolernes sommerferie er startet og bestyrelsen ønsker jer alle en god ferie og håber at I får mange gode oplevelser på vandet. Glæder os til at høre om alle jeres oplevelser og søforklaringer efter ferien 🙂

Coronaen har sat sit præg på denne sæson, men bestyrelsen har jf. nedenstående forsøgt at gøre anvendelsen af klubhuset så normal som mulig i ferien.

Klubhuset

20 JUN blev hele klubhuset rengjort og gået efter fra gulv til loft af 10 ildsprudlende medlemmer – Tak for indsatsen!

– Der er udarbejdet en plan for daglig rengøring, så klubhuset åbnes 28 JUN og forventeligt kan holdes åben i perioden 28 JUN – 21 AUG. Planen indebærer at bådlauget selv skal gennemføre en lettere rengøring i weekender (lørdag og søndag). Hvis der er medlemmer der vil byde ind på en eller flere weekender i perioden vil bestyrelsen være meget taknemmelig.

– Retningslinier for genåbning medfører at der max. må befinde sig en person i køkkenet, 25 personer i opholdsrummet og 10 personer i TV-stuen.

– MAN – TOR vil et baderum være åbent. FRE – SØN vil to baderum være åbne.

– Coronaen udgør stadig en risiko, hvorfor vi stadig skal følge de basale råd fra Sundhedsstyrelsen om at vaske hænder, host eller nys i dit ærme, begræns den fysiske kontakt, vær opmærksom på rengøring og hold afstand (Ophænges i klubhus).

– Bestyrelsen skal jf. corona-restriktionerne monitorere at retningslinier for anvendelse af klubhuset overholdes, hvilket kan medføre justeringer af ovenstående plan for genåbning af klubhus. 

Onsdagsklub

– Starter op igen 01 JUL, kl. 1000. 

Udlån af materiel

Materiellet (SUP, to optimister og sitontop kajak) står i mastehuset, så dette er tilgængeligt for medlemmer med nøgle. 

Ved lån af materiel skal man:

– Før brug kontrollerer at materiellet er til stede og i orden. Skrive i LOG-bog (hænger ved materiellet) og sende en mail/sms til formanden.

– Efter brug rengøre materiellet, sikre sig at der ikke er fejl/mangler og sætte materiellet tilbage i mastehuset. Skrive  i LOG-bog og sende en mail/sms til formanden.

– Anvendelse af materiellet sker på eget ansvar og evt. materiel-/personskader skal udredes af låner selv eller hans forsikringsselskab.

– Det forudsættes af låner er bekendt med brugen af materiellet og overholder gældende regler/love for anvendelsen af dette.

Aktivitetsplan

– planlagte aktiviteter efter sommerferien gennemføres som planlagt (aktivitetsplan 2020). Husk generalforsamling 05 SEP, kl. 1400.

Kapsejlads

– Holder ferie i JUL og starter op igen 05 AUG.  

mvh.

Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *