Nyhedsmail af 14 JUN

Kære Alle,

De seneste retningslinier for Corona er drøftet på et bestyrelsesmøde 13 JUN.

Mødet besluttede bl.a., at:

generalforsamling afholdes 05 SEP, kl. 1400. Indkaldelse udsendes senest tre uger før.

fastholde aflysningen af Sct. Hans. Bestyrelsen ønsker ikke i denne Corona-tid, at påtage os det store ansvar (forberedelse, påtale af brud på retningslinier m.m.) der påhviler arrangøren af et arrangement af denne karakter, samt retningslinier som er vanskelige at håndtere for en forening af vores størrelse.

– hurtigt undersøge de økonomiske/praktiske muligheder for rengøring m.m., der kræves for en genåbning af klubhuset.

– klargøre materiel til udlån for aktive medlemmer (to optimistjoller, en følgebåd, en SUP og en sitontop-kajak). De praktiske forhold i forbindelse med udlån udsendes, når materiellet er klar til brug.

gennemføre fælles arbejdsdag inden skolernes sommerferie. Et lille hold fra bestyrelsen har efter mødet sat datoen til 20 JUN, kl. 0900. Beklager det korte varsel, men send venligst en mail til bestyrelse@gyldendalbaadlaug.eu, hvis du har mulighed for at hjælpe det lille hold fra bestyrelsen…..og skynd dig….vi må kun være 50 personer 🙂

– planlagte aktiviteter efter sommerferien bør kunne gennemføres som planlagt (aktivitetsplan 2020).

Kapsejlads fik en god start 10 JUN – 7 både med god fart fik en dejlig aften på fjorden. Mød endelig op, hvis du gerne vil deltage i et godt kammeratskab som gast eller med din egen båd.

 

Onsdagsklub forventes snart genoptaget – måske under halvtaget! Mere herom senere.

 

mvh.

Henrik

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *